BIZNAGA

Part d’una generació de músics formats al voltant del punk, Biznaga s’han erigit com uns dels principals candidats a traspassar les fronteres sempre difícils entre aquest gènere i el gran públic. D’una manera molt personal han aconseguit perfeccionar, a base de melodía, discurs i actitut, una mena de cançó protesta contemporània.

Els seus tres treballs publicats fins a dia d’avui: Centro Dramático Nacional, Sentido del Espectáculo, Gran Pantalla i el més recent Bremen No Existe son bona prova de com desenvolupar una trajectòria a base de grans cançons, sense concessions en la part retòrica ni renuncies en la part melòdica. 

THE ANTI-PATIKS

Torna la banda de Punk Rock més irreverent, impresentable i gamberra de tot el Mediterrani!

Després d’una aturada de 5 anys per motius encara desconeguts a dia d’avui, la veterana banda de Punk Rock de Terrassa està preparant el seu retorn per celebrar el desè aniversari de la fundació del grup.

En la seva curta i accidentada trajectòria, The Anti-Patiks van deixar per la posteritat un parell de EPs i l’LP “Comptes vells, baralles noves” i un single anomenat “Només el Punk Rock em fa feliç” que va fer tremolar els fonaments del mainstream català.

Al 2022 per sorpresa de tots editen l’LP “Mai més res”

S’ha acabat el descans i la tranquilitat per als catalans de bé, The Anti-Patiks han tornat!

ANAL HARD

Anal Hard és una banda de Hardcore d’El Masnou, formada l’any 2000 sota les influències de Cro-Mags, Hatebreed i Leeway. Es caracteritzen per les seves lletres obscenes i depravades, sense cap tipus de filtre. Realitats que fa vergonya admetre.

Actualment són unes llegendes del Hardcore Underground estatal, ja que no els hi pesen els més de 20 anys de carrera a les seves esquenes. El seu últim treball d’estudi, “Influencers Del Underground” (HFMN Crew, 2021), és el 5è àlbum de la seva discografia representant el més pur estil Defeko-Hardcore que sempre els ha caracteritzat.

Amb sis treballs anteriors a les esquenes poden pressumir d’haver girat amb les bandes més grans de l’estil, com per exemple: Hatebreed, Sick Of It All, Madball, Brujería, entre d’altres; a més d’haver participat en 4 edicions del Resurrection Fest i altres múltiples festivals, entre ells l’Aupa Lumbreiras.

ADRENALIZED

Adrenalized porten donant canya des del seu primer disc en 2007, “Vote for the Fake” i no han deixat de donar guerra des de lalvors. Amb més de cinc àlbums editats, la banda donostiarra s’ha consolidad com una de les formacions més conegudes dins del panorama nacional de hardcore melòdic. 

La banda ha compartit escenari amb bandes de la talla de Pennywise, Atlas Losing Grip, No Use For A Name, Forus o No Fun At All, a més d’acompanyar de gira per sudamèrica a Lagwagon, Belvedere i Mute i de participar en diversos festivals de gran renom internacional.

NOT ON TOUR

Not On Our és una banda de Punk Rock melòdic amb una trajectòria increïble, tocant per tota Europa a festivals com el Groezrock, Brakrock o el Punk Rock Holiday. Els seus temes curts, melòdics i directes faran que no puguis parar d’escoltar-los!

MALAS CARTAS

Malas Cartas són l’última banda que anunciem pel Tropical Riot d’enguany! Street punk i macarreo del Vallès des de 1997, tornen aquest any per celebrar el seu 25è aniversari, on faran un repàs de tota la seva discografía. Aquest any se’ls podrà veure a pocs escenaris i amés comptaran amb varies col•laboracions especials. Autèntiques llegendes del Punk nostrat!

CABRIANS

Parlar del ska nostrat vol dir parlar de The Cabrians. La mítica banda de mataró nascuda al 2001 s’ha convertit en tota una referència dins l’escena jamaicana del país, amb innumerables concerts dins i fora de les nostres fronteres i compartint escenari i treballs discogràfics amb artistes de la talla de The Skatalites o Fermín Muguruza, entre d’altres. Portaran al Tropical Riot l’ska, la classe i el gamberrisme requerit per a un esdeveniment d’aquestes característiques.

LES SALVATGES

Les Salvages són un grup de punk rock però sobretot són amiguis. Canten sobre amor, odi i riures tontos.

Després de l’autoproduït “La foguera”, ara presenten el seu primer disc d’estudi “El caliu i la cendra”. Per si us agraden Green Day, Against Me! o RVIVR.

ANAI

Anai és un Power Duo nascut a Astigarraga. Gari a les veus i a la guitarra i Iban a la bateria i a les segones veus ens ofereixen el seu enèrgic rock progressiu. Anteriorment, van formar part d’altres bandes com Bisai, dReza, Thanks to Losers, Vómito o Inox. Al 2018 van publicar el seu primer disc “Pentsatu, eaiki”, un EP format per 7 temes, i acaben de presentar el seu nou treball, “Eskerrikasko galtzaile”.

THE DEMENCIALS

The Demencials són una llegenda del Punk Rock i de l’Oi! català.

Nascuts a la plana de Vic al 2006 s’han convertit en tot un referent de l’Oi! català amb autèntics himnes que tothom coreja i crida a ple pulmó.

i a més a més

Síctor Valdaña (Acústic Punk)
+
DJ Rude Lerdo (Ska/Reggae)